نحوه ساخت و خرید شاسی موتور آسانسور- فروشگاه جی لیفت
یک سازه فلزی است که وزن کل سیستم مکانیکی آسانسور روی آن سوار می باشد. اما در اصل دو قطعه روی آن نصب و مونتاژ می گردد:
1-موتور
2-فلکه هرزگرد .
سایر قطعات آسانسور روی آن سوار می باشد.
علل اصلی ساخت شاسی موتور :
ایجاد ثبات و عدم حرکت و لرزشهای عمودی و افقی به کابین آسانسور حفظ زاویه آلفا ( در واقع ایجاد فاصله عمودی مناسب فی مابین فلکه موتور و فلکه هرزگرد آسانسور تمام قطعات موتور شامل گیربکس ، ترمز باید روی یک شاسی که از قبل طراحی شده و بر سقف آسانسور جا گذاری شده مونتاژ شود. این شاسی از جنس فولاد می باشد
وظیفه و کارایی شاسی موتور آسانسور
وظیفه آن نگه داری تمام قطعات موتور در یک تراز می باشد. کل مجموعه شاسی و موتور قابلیت این را دارد که در صورت نیاز به طور یکپارچه جابه جا گردد. این شاسی موتور باید طوری طراحی شده باشد که تحت هیچ شرایطی دچار خمیدگی نشود،لازم به ذکر است که این مجموعه باید به گونه ای نصب و طراحی گردد که به هنگام کار آسانسور هیچگونه لرزش و صدای اضافی نداشته باشد.
شاسی پایه موتور آسانسور
حرکت حلزونی که در پی در گیری آن با چرخ دنده ها اتفاق می افتد نباید در موتور خانه یا حتی در کابین حس شود به همین دلیل کل شاسی موتور آسانسور به همراه موتور گیربکس بر روی قطعاتی به نام لرزه گیر قرار می گیرند این امر سبب حرکت چرخ دنده ها حس نشود. لرزه گیر زیر شاسی موتور نوسانات آسانسور را به سازه ساختمان انتقال نمی دهد و به حرکت آسانسور نرمی می بخشد.
قیمت شاسی آماده موتور گیرلس آسانسور
از پیش ساخته شدن شاسی موتور یا در بیشتر مواقع استفاده از کلیشه های مختلف برای موتور گیربکس ها یا حتی موتور گیرلس ها این قابلیت را به ما می دهند که زاویه آلفای مطلوبی به دست آورده و همچنین شاسی موتور از ظرافت و زیبایی قابل قبول برخوردار گردد.
پارامتر های مهم در طراحی شاسی موتور آسانسور
دو پارامتر ذیل جهت طراحی مناسب شاسی موتور کفایت می نماید:
فاصله افقی ریل های راهنمای کابین تا ریل های راهنمای وزنه مارک و مدل موتور ( به طبع آن قطر فلکه موتور در نتیجه قطر فلکه هرزگرد ،فاصله کف موتور تا آکس فلکه موتور و همچنین فواصل پیچهای موتور به دست خواهد آمد.)
قیمت و ساخت شاسی موتور آسانسور
موتور گیربکس آسانسور عموما روی یک شاسی که از پروفیل های آهنی{پیچی و یا جوشی} ساخته می شود،سوار شده و نصب می شود این شاسی موتور گیر بکس آسانسور باید توانایی تحمل نیروی وارده از موتور را داشته باشد. شاسی موتور گیر بکس آسانسور به صورت آزادانه توسط لرزه گیر های زیر پایه خود به روی کف محل استقرار در موتورخانه می نشیند.نیروی محرکه کاملا تراز (در دو جهت) توسط پیچ و مهره های متناسب با ظرفیت موتور به شاسی مذکور نصب می شوند.حداقل لازم است حداقل ۲ دنده اضافی سر پیچ از روی مهره پس از بستن و سفت شدن حداقل دو رزوه کافی می باشد.
کنترل عملکردی شاسی موتور آسانسور
شاسی موتور گیر بکس آسانسور (پایه موتور آسانسور) وضعیت سلامتی شاسی (شکستگی جوش ها. تاب داشتن پروفیل ها.) و استقرار و تراز موقعیت موتور محرکه نسبت به محل استقرار (شاسی) و کف موتور خانه کنترل شود.در صورت نیاز به تعمیر اقدام شود. در صورت نیاز جا به جایی در محل خود و تنظیم و اصلاح صورت بگیرد.علت جابه جایی پیگیری شود، از وضعیت استقرار لاستیک های ضربه گیر زیر پایه شاسی بازدید و از سلامتی آنها مطمئن شوید.
عکس شاسی موتور آسانسور
تنظیمات و کنترل عملکردی شاسی پایه موتور آسانسور
پس از تنظیم و اصلاح محل استقرار موتور مجددا ممکن است پیچ و مهره ها شل شده باشند،لازم است در این حالت پیچ و مهره ها آچار کشی شده و مهره ها را محکم شود.در صورت زنگ زدگی شاسی نسبت به رنگ آمیزی آن اقدام کنید. در صورت آسیب دیدگی بدنه شاسی { شکستگی ها جوش ها و تاب داشتن،پروفیل ها} نسبت به تعمیر و یا تعویض آن متناسب با وزن موتور و نیروهای وارده بر آن اقدام کنید
حرارت و صدای موتور گیربکس
با توجه به نیروی محرکه،ظرفیت آسانسور و تعداد استارت های آن در طی روز،حرارت ساطع شده از آن می تواند متناسب با توانایی نیروی محرکه متفاوت باشد.
جهت اطلاع دقیق از قیمت شاسی موتور گیربکس آسانسور لطفا واتس آپ درخواست دهید