لیست قیمت مکانیک و راه اندازی آسانسور – فروشگاه جی لیفت
قطعات تشکیل دهنده مکانیک و راه اندازی آسانسور – جی لیفت
1: کابین آسانسور
کابین آسانسور به عنوان اطاق آسانسور شناخته می شود و وظیفه کابین آسانسور فقط جابه جایی مسافران و یا افراد را دارا می باشد که ابعاد و اندازه کابین آسانسور باید طبق شرایط بند استانداردی آسانسور باید رعایت شوند.
انواع کابین آسانسور :
1: کابین آسانسور MDF استیل آسانسور
2: کابین آسانسور فرمیکا
3: کابین آسانسور تمام استیل آسانسور
4: کابین آسانسور شیشه ای نشکن
استیل آسانسور MDF کابین آسانسور
- به کابین هایی گفته می شوند که جنس از رویه استفاده شده کابین آسانسور از MDF بوده که از نظر رنگ و نوع MDF انواع مختلفی دارند کابین آسانسور MDF از نظر قیمت کمتر از قیمت کابین آسانسور تمام استیل و یا نیمه استیل می باشد که انتخاب نوع کابین آسانسور با توجه به بودجه مورد نظر و سلیقه طرف مقابل انتخاب و تولید می شوند.
کابین آسانسور تمام استیل – آسانسور جی لیفت
اول از همه کابین های آسانسور هر تک به تک دارای ظرفیت می باشند که از نوع آسانسور و از ظرفیت آسانسور کابین آسانسور انتخاب شده و تولید می شوند. کابین تمام استیل آسانسور از نظر نوع استیل آسانسور یعنی استیل بگیر و نگیر انواع مختلفی تقسیم می شوند. نوع استیل خیلی زیاد می باشند از نظر رنگ و طرح استیل طرح های مختلفی کارفرما و یا صاحب ساختمان انتخاب و تولید می شوند.
کابین شیشه ای آسانسور:
کابین تمام شیشه ای آسانسور مخصوص آسانسور های پاورنما می باشد که به خاطر تمیزی و لاکچری بودن پاساژ و یا مجتمع تجاری از کابین آسانسور تمام شیشه ای آسانسور استفاده می کنند . کابین آسانسور کلا بر مبنای زیبایی و سلیقه ای می باشد. که باید چند مورد که طبق استاندارد آسانسور تمامی کابین آسانسور باید رعایت کنند.
2:سیم بکسل گوستاولف چینی آسانسور:
سیم بکسل مورد استفاده در آسانسور به دو نوع کلا تقسیم می شوند 1: سیم بکسل کنفی 2: سیم بکسل فولادی تقسیم می شوند که انتخاب نمره سیم بکسل آسانسور و کنفی بودن و یا فولادی بودن سیم بکسل آسانسور وابسته به و ظرفیت و سرعت آسانسور می باشد و نمره سیم بکسل با افزایش ظرفیت آسانسور نمره سیم بکسل آسانسور بیشتر می شود که طبق محاسبات مورد تایید استاندارد آسانسور نمره سیم بکسل و نوع کنفی بودن و یا فولادی بودن انتخاب و مشخص می شوند.
سیم بکسل گوستاولف کنفی آلمانی آسانسور:
این نوع سیم بکسل نرم بوده که داخل رشته های سیم بکسل آسانسور کنف پیچیده شده است که جنس کنف بدین گونه است که داخل کنف روغن سیم بکسل آسانسور بوده و بعد از گذشت مدتی در صورت خشکی رشته های سیم بکسل کنفی کنف روغن داخل خود را به رشته سیم بکسل داده است این نوع سیم بکسل آسانسور مخصوص آسانسور بوده که استفاده از آن برای بالابر های صنعتی و ساختمانی مناسب نمی باشد که با توجه به ظرفیت آسانسور نمره سیم بکسل مشخص می شود.
سیم بکسل فولادی آسانسور:
سیم بکسل فولادی آسانسور مخصوص آسانسور های گیرلس یا همان بدون موتور خانه آسانسور می باشد که این نوع سیستم آسانسور حرکت نرم تر و بدون شک می باشد. سیم بکسل فولادی نسبت به سیم بکسل کنفی سفت بوده و سیم بکسل فولادی آسانسور نسبت به کنفی تحمل فشار بیشتر نسبت به سیم بکسل کنفی را دارد اما سفتی بودن سیم بکسل فولادی موجب خورده شدن فلکه موتور آسانسور و فلکه هرزگرد آسانسور می شود.
3: انتخاب نوع موتور آسانسور
انتخاب موتور آسانسور یکی از مهم ترین قطعات می باشد که باید نسبت به نوع آسانسور باید موتور آسانسور خریداری شده و بعد سر ساختمان نصب گردد.موتور آسانسور کارایی که دارد حمالی می باشد که مسافران را بالا و پایین می آورد انتخاب موتور آسانسور باید به تعداد استپ و استارت آسانسور نوع موتور آسانسور انتخاب می شود.
موتور گیرلس آسانسور:
این نوع موتور های آسانسور بدون گیربکس می باشند که این نوع موتور ها در هنگام استپ و استارت حرکت نرم تر و بدون لرزش را دارند که این موتور های آسانسور انواع مختلفی دارند از نظر کیلو وات و کارخانه سازنده آسانسور می باشد که کشور عزیزمان جمهوری اسلامی ایران به تازگی تولید موتور های گیرلس آسانسور را تولید و مونتاژ کرده و به بازار صنعت آسانسور عرضه می گردد.
موتور های گیربکس آسانسور
موتور گیربکس آسانسور ایران دارای تولید موتور های آسانسور الکو و بهران و پرگاس و فرش باف و بالابان و SR5 الکو ایرانی تولید می شوند که دارای 2 سال گارانتی معتبر و 10 سال خدمات پس از فروش را دارند که این موتور های آسانسور دارای کیلو وات های مختلفی دارند که به انتخاب نوع آسانسور یا همان ظرفیت آسانسور کیلو وات موتور گیربکس آسانسور مشخص می شوند که بر طبق کیلو وات موتور گیربکس آسانسور درایو تابلو فرمان آسانسور دو کیلو وات بالاتر انتخاب می شوند که این دو متغییر می باشند.
گاورنر آسانسور :
گاورنر آسانسور به معنی عامل ترمز آسانسور می باشد که نقش بسیار مهمی در آسانسور به شمار می رود که نوع گاورنر آسانسور با توجه به کارکرد انواع مختلفی دارد و سازنده کارخانه های ایرانی زیادی وجود دارند. که کارایی محصول عامل ترمز آسانسور در مواقع سرعت بیش از حد تعیین شده می باشد که با زبانه که یک سمت به شکل قلاب بوده گیر کرده و موجب بالا کشیده شدن فک پاراشوت آسانسور به بالا شده و موجب نگه داشته شدن کابین آسانسور می شود و موجب قطع شدن سری ایمنی آسانسور می شود.
گاورنر MRL آسانسور:
گاورنر MRL مخصوص آسانسور های بدون موتور خانه و مخصوص آسانسور هایی که در موتور خانه آسانسور جای گاورنر آسانسور نداشته باشد از گاورنر MRL استفاده می شوند نحوه نصب این گاورنر به دین گونه است که در بالاترین توقف کابین آسانسور 50 سانت مانده به زیر دال بتن آسانسور توسط لقمه های چدنی T9 و یا T16 به ریل راهنمای کابین آسانسور بسته می شود و توسط لقمه و پیچ و صفحه نگه دارنده گاورنر MRL صفت شده و گاورنر در جای خود ثابت و سفت می شود و بعد نوبت انداختن سیم بکسل نمره 6 آسانسور بوده و بعد فلکه پایین گاورنر MRL نصب می شوند.که گاورنر MRL از نظر قیمتی بالاتر از معمولی می باشند.
سیم بکسل گاورنر آسانسور :
سیم بکسل گاورنر آسانسور رابط بین پاراشوت آسانسور و گاورنر آسانسور در واقع گاورنر آسانسور و پاراشوت آسانسور مکمل همدیگر هستند پس اگر گاورنر معیوب باشد پاراشوت انجام نمی پذیرد و اگر پاراشوت معیوب باشد ترمز آسانسور صورت نمی گیرد . در واقع سیم بکسل گاورنر آسانسور واسط بین پاراشوت و گاورنر آسانسور می باشد.
تابلو فرمان آسانسور:
تابلو فرمان آسانسور کلا به دو دسته تقسیم می شوند:
1: تابلو فرمان دو سرعته آسانسور
2: تابلو فرمان تک سرعته VVVF {تری وی اف} تابلو فرمان آسانسور دو سرعته : به معنی تابلو بدون درایو دار می باشد که هنگام استپ و استارت حین حرکت آسانسور شوک یا همان تکان خوردن کابین آسانسور مشخصه اصلی تابلو فرمان دو سرعته آسانسور می باشد.
تابلو فرمان VVVF دار :
تابلو فرمان تری وی اف یکی از تابلو فرمان های بروز و نرم ایستادن استپ و استارت آسانسور می باشد که با افزایش ظرفیت آسانسور قدرت و کیلو وات موتور گیربکس آسانسور و ظرفیت اینورتر تابلو فرمان آسانسور افزایش یافته و این کیلو وات موتور و تابلو فرمان آسانسور قابل تغییر می باشد.
شستی طبقات و پنل کابین آسانسور
شستی آسانسور چیست :
شستی آسانسور با تعریف کلی می توان گفت که ارتباط بین تابلو فرمان آسانسور و طبقات ساختمان می باشند که کارکرد اصلی یکسان می باشد که در نوبه خود انواع مختلفی دارند. همان طور که گفته شد شستی ارتباط بین طبقات ساختمان با تابلو فرمان می باشد که ارتباط بین شستی طبقات آسانسور با تابلو فرمان سیم 6 زوج می باشد که به تک به تک شستی های احضار طبقه وصل می شوند و هر طبقه آسانسور یک سیم ۷۵ مخصوص خود را دارند که هنگام فشار دادن دکمه آسانسور تابلو فرمان سریع دستور را دریافت کرده و طبقه مورد نظر از طریق سیم 75 مخصوص که برای هر طبقه کشیده شده است شناسایی کرده و در طبقه مورد نظر متوقف می شود.
شستی احضار کابین آسانسور
شستی احضار کابین در داخل کابین آسانسور در داخل کابین آسانسور نصب می شوند و در ابتدا سیم های شستی کابین سیم کشی شده و انتهای سیم کشی شستی کابین به جعبه ریوزیون تابلو فرمان نصب شده اند و از طریق جعبه ریوزیون به تابلو فرمان وصل می شوند که تابلو فرمان دستور را از طریق جعبه ریوزیون دستور شناسایی کرده و بعد آسانسور شروع به اجرای فرمان می کند.
جهت اطلاع دقیق از لیست قیمت قطعات مکانیک و راه اندازی لطفا واتس آپ درخواست دهید